En la neteja de manteniment en oficines i despatxos GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL ha desenvolupat uns sistemes de treball i una logística que ens permeten donar uns resultats excel·lents adaptant-se sempre a les necessitats del client. A més podem concertar diversos serveis diaris coincidint amb els horaris de tancament de l'establiment o de menor afluència de públic perquè el seu local sempre estigui en les millors condicions de neteja i la imatge de la seva empresa sigui excepcional.

neteja de CPD data center
serveis de neteja barcelona Limpieza de oficinas barcelona
serveis de neteja barcelona Limpieza de oficinas barcelona
neteja d'oficines a Barcelona neteges de manteniment en oficines i despatxos
neteja d'oficines a Badalona
limpieza barcelona
serveis de neteja barcelona Limpieza de oficinas badalona
serveis de neteja barcelona Limpieza de comunidades de vecinos
neteja d'oficines a Barcelona
serveis de neteja badalona Limpieza de oficinas badalona

serveis de neteja badalona Limpieza de oficinas badalona

La empresa de neteja GRUP-SEAX Germans Rial especialtzada en neteges d’oficines i despatxos us proporciona tant en els locals comercials com en les oficines, la neteja i desinfecció que són fonamentals per a desenvolupar en bones condicions d’activitat laboral i oferir la millor imatge. Treballem per a tots els sectors aplicant, a cada un d’ells, la metodologia, el personal i els productes més adequats. Estudiem les seves necessitats i ens adaptem a elles. Disposem del personal adequat per manipular els elements i entorn a netejar.
Neteges a oficines i despatxos. La empresa de neteja GRUP-SEAX Germans Rial està especialitzada en la neteja integral d’aparells ofimàtics. Un percentatge important d’avaries en aparells ofimàtics (ordinadors, fotocopiadores, etc.) són conseqüència de la manca de neteja professional i de la generació d’electricitat estàtica, el nostre sistema de neteja amb productes antiestàtics permet reduir les avaries i mantenir els seus equips nets.
Per al manteniment de tapisseries utilitzem la neteja en sec. Als 45 minuts de la seva aplicació ja pot utilitzar-se sense problemes.
Recomanat per a: parets entapissades, auditoris, sales de conferències, butaques, cadires, …

BOTO PRESUPOST