En la neteja de manteniment en oficines i despatxos GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL ha desenvolupat uns sistemes de treball i una logística que ens permeten donar uns resultats excel·lents adaptant-se sempre a les necessitats del client. A més podem concertar diversos serveis diaris coincidint amb els horaris de tancament de l'establiment o de menor afluència de públic perquè el seu local sempre estigui en les millors condicions de neteja i la imatge de la seva empresa sigui excepcional.

limpieza barcelona
serveis de neteja badalona Limpieza de oficinas badalona
neteja d'oficines a Barcelona
serveis de neteja barcelona Limpieza de comunidades de vecinos
neteja d'oficines a Badalona
serveis de neteja barcelona Limpieza de oficinas barcelona
neteja d'oficines a Barcelona neteges de manteniment en oficines i despatxos
serveis de neteja barcelona Limpieza de oficinas badalona
neteja de CPD data center
serveis de neteja barcelona Limpieza de oficinas barcelona

serveis de neteja badalona Limpieza de oficinas badalona

La empresa de neteja GRUP-SEAX Germans Rial especialtzada en neteges d’oficines i despatxos us proporciona tant en els locals comercials com en les oficines, la neteja i desinfecció que són fonamentals per a desenvolupar en bones condicions d’activitat laboral i oferir la millor imatge. Treballem per a tots els sectors aplicant, a cada un d’ells, la metodologia, el personal i els productes més adequats. Estudiem les seves necessitats i ens adaptem a elles. Disposem del personal adequat per manipular els elements i entorn a netejar.
Neteges a oficines i despatxos. La empresa de neteja GRUP-SEAX Germans Rial està especialitzada en la neteja integral d’aparells ofimàtics. Un percentatge important d’avaries en aparells ofimàtics (ordinadors, fotocopiadores, etc.) són conseqüència de la manca de neteja professional i de la generació d’electricitat estàtica, el nostre sistema de neteja amb productes antiestàtics permet reduir les avaries i mantenir els seus equips nets.
Per al manteniment de tapisseries utilitzem la neteja en sec. Als 45 minuts de la seva aplicació ja pot utilitzar-se sense problemes.
Recomanat per a: parets entapissades, auditoris, sales de conferències, butaques, cadires, …

BOTO PRESUPOST