limpieza en barcelona limpiezas final de obra badalona
Un ambient de treball net és un entorn de treball més segur. Treballem en estreta col·laboració amb el contractista principal i els diferents treballadors autònoms permetent un efectiu final d’obra. Oferim serveis de neteja de final d’obra d’una restauració o d’una obra nova. Ja es tracti d’una nova llar, renovació d’una oficina, local o una actuació puntual, la empresa de neteja GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL té la capacitat de netejar tot tipus de finals d’obra a Barcelona, Badalona i rodalies.

El servei de neteja de final d’obra ofert per la empresa de neteja GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL a Barcelona, Badalona i voltants, garanteix resultats de la màxima qualitat perquè lliuri la seva obra en un estat de neteja impecable.

Els nostres operaris realitzaran una neteja profunda per treure la pols, remoure tots els materials de construcció residuals com ara pintura, ciment, recobriments plàstics, etc. La empresa de neteja GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL disposa dels equips de neteja de fi d’obra i dels productes químics idonis per garantir la qualitat del treball.

Neteja de terres en general amb tractaments, si call, per netejar ciments o guixos adherits, rajoles, vidres, finestres, persianes, sanitaris, lavabos, parets, cuines, patis, terrasses, etc … Tot això amb els materials i maquinària de neteja necessaris per dur a terme una neteja a fons. Realitzem neteges de final d’obra d’oficines, habitatges, comerços i edificis. Realitzant treballs de desempolsat de parets, portes, armaris i fusteria de fusta o alumini en general, neteja i desinfecció de banys i lavabos, aspirat de guies de finestres, neteja de vidres i aluminis, portals i ascensors, neteja de punts de llum i aplics, tot això eliminant les restes de final d’obra en general.

limpieza en barcelona limpiezas final de obra badalona cornellaQuè podem fer per vostè?

Eliminació de la brutícia i els residus de les obres
Neteja de la fusteria
Neteja de parets i sòcols
Neteja dels banys
Neteja de cuines
Neteja de totes les superfícies dels terres
La neteja de finestres
I qualsevol altra àrea de l’obra

La seguretat és un esforç conscient entre l’equip de GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL . En una obra, es requereix que tot el personal porti l’equip de protecció personal adequat. La seguretat, la salut i les condicions laborals depenen en última instància de la col·laboració de persones que treballen juntes, ja siguin patrons o obrers. La gestió de la seguretat comprèn les funcions de planificació, identificació d’àrees problemàtiques, coordinació, control i direcció de les activitats de seguretat en l’obra, totes elles per tal de prevenir els accidents i malalties. El personal de la empresa de neteja GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL treballarà sempre complint la normativa vigent.

GRUP-SEAX GERMANS RIAL SL utilitza un procés de neteja de dues etapes ideal per a la majoria de les obres. Comencem amb els netejadors de final d’obra, eliminant tota la brutícia i els residus que puguin haver-hi. A continuació, es realitza la neteja final. El que assegura el seu edifici impecable i llest per al lliurament al client. Aquest procés de dues etapes funciona especialment bé per a la indústria de l’habitatge.

Presupost neteges barcelona